کارگاه آموزشی؛ حسابداری داخلی وحسابرسی تقلب در واحد یادگار امام(ره) برگزار گردید

۲۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۴ کد خبر : ۳۵۱۴ اخبار حوزه
-
 کارگاه آموزشی؛ حسابداری داخلی وحسابرسی تقلب(ویژه کارکنان حوزه اداری و مالی) در سالن کنفرانس در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری برگزار گردید .

دکتر نجف پور مدیر برنامه ریزی وامور اقتصادی دانش بنیان واحد ، هدف اصلی دوره را ارتقاء سطح دانش ، بینش ، مهارت ودقت کارکنان حوزه اداری ومالی ، آشنایی فراگیران با اهمیت حسابرسی داخلی وکاربرد حسابرسی عملیاتی و مالی دانست وافزود: به  شرکت کنندگان با حضور در کارگاه فوق و کسب امتیاز لازم ، گواهی نامه پایان دوره توسط  دفتر توانمند سازی وآموزش های کاربردی به مدت 16 ساعت اعطاء خواهد گردید.

گفتنی است در  این کارگاه که  تمامی کارکنان حوزه اداری و مالی حضور داشتند به  مدت 16 ساعت و با  تدریس دکتر علیرضا اسلامپور برگزار که در پایان به کارکنانی که امتیازات لازم دوره را کسب نمایند گواهینامه پایان دوره اعدا خواهد شد.

این کارگاه آموزشی از15 آذر ماه لغایت 20 آذرماه و  به  همت دفتر توانمند سازی وآموزش های کاربردی  واحد برگزار گردید.