کارگاه آموزشی؛ نقش اساتید در ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان برگزار شد

۲۱ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۶ کد خبر : ۳۵۱۵ اخبار حوزه
-
 کارگاه آموزشی؛ نقش اساتید در ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دانشجویان در سالن کنفرانس حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) شهرری برگزار گردید .

دکتر جمشید نجف پور مدیر برنامه ریزی وامور اقتصادی دانش بنیان واحد یادگار امام(ره)، هدف از برگزاری این کارگاه را شناخت و تبین نقش اساتید در ارتقای سلامت روانی واجتماعی و شناخت علائم هشدار دهنده وآشنایی با فرآیند ارجاع و اهمیت آن دانست و افزود: به استادان شرکت کننده در این کارگاه گواهی نامه پایان دوره به مدت 16 ساعت اعطاء خواهد گردید.

گفتنی است این کارگاه که با استقبال خوب استادان مواجه بود به همت دفتر توانمند سازی وآموزش های کاربردی واحد  و با همکاری حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد در روزهای 17، 19و 20 آذرماه به مدت 16 ساعت با تدریس خانم میر آخورلی برگزار گردید.