برگزاری کارگاه های مدیریت بهبود و بهسازی سازمان، الزامات فرهنگی پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی و شکاف فرهنگی

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۹ کد خبر : ۳۹۶۴ اخبار حوزه

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع رسانی واحد: کارگاه تخصصی «مدیریت بهبود و بهسازی سازمان» به همت دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی حوزه برنامه‌ریزی در روزهای یکم و دوم مهر ماه با حضور جمعی از مدیران اجرایی بمدت ۱۶ ساعت توسط  دکتر حسین احمدی برگزار گردید.

در این کارگاه به بررسی نظریه‌های مختلف مدیریتی و نقاط قوت و ضعف انواع مدیریت‌ها و تشریح کارآمدی بعضی از نظام‌های مدیریتی با توجه به موقعیت و شرایط موجود جمهوری اسلامی ایران پرداخته شد. سپس با انتقال تجارب مدیریتی همکاران دانشگاهی، به پایان رسید.

همچنین کارگاه یک روزه ویژه اعضای محترم هیات علمی تحت عنوان «الزامات فرهنگی پیاده‌سازی اقتصاد مقاومتی» توسط  دکتر مهدوی‌نور در تاریخ ۴  مهر ماه برگزار گردید.

در این کارگاه مولفه‌های لازم فردی، اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی لازم در فرایند ایجاد اقتصاد مقاومتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه قوانین فقهی درآمدهای شرعی و دولتی مورد کنکاش قرار گرفت.

در ضمن آزمون کارگاه غیر حضوری «شکاف فرهنگی» ویژه استادان محترم هیات علمی در تاریخ ۱۱ مهر ماه راس ساعت مقرر بر گزار گردید. متن درسی این کارگاه توسط دکتر هاشمی تنکابنی تهیه گردیده که در آن به بررسی فاصله نسلی و اختلاف فرهنگی بین نسل‌ها پرداخته شده و راه‌حل‌هایی در ارتباط با پویایی فرهنگ اسلامی و کم کردن این فاصله ارائه گردیده است. این نگاشته درحدود ۴۰ صفحه است و در وب‌سایت دانشگاه موجود می‌باشد.

دوره‌های فوق در سالن کارگاه‌های تخصصی دفتر توانمندسازی و آموزش‌های کاربردی واقع در دانشکده مدیریت و حسابداری مجتمع یادگار امام خمینی(ره) برگزار گردیده است.